• Welcome to the WDWMAGIC.COM Forums!
    Please take a look around, and feel free to sign up and join the community.You can use your Twitter or Facebook account to sign up, or register directly.

News Remy's Ratatouille Adventure coming to Epcot

IMDREW

Well-Known Member
Advertisement
Wow, this project is diverting more and more from the concept art as each week goes by. So there won’t be a clean straight view of the Ratatouille building anymore?
 

DisneyDreamerxyz

Well-Known Member
kinda disappointing that instead of new guest area they are making it so guests will have little room to move around in back there. As soon as you turn the corner BAM. Huge line for Ratatouille. Don't know why they are making the walkways so narrow and the entry point so far up.
 

marni1971

WDW History nut
Premium Member
kinda disappointing that instead of new guest area they are making it so guests will have little room to move around in back there. As soon as you turn the corner BAM. Huge line for Ratatouille. Don't know why they are making the walkways so narrow and the entry point so far up.
This area is mainly a circulation and pure queuing area / exit path. It’s not meant to be anything else.

the building entrances are exactly where they are in France.
 

Timothy_Q

Well-Known Member
kinda disappointing that instead of new guest area they are making it so guests will have little room to move around in back there. As soon as you turn the corner BAM. Huge line for Ratatouille. Don't know why they are making the walkways so narrow and the entry point so far up.
The new path around and back is much wider than the little streets in the original pavilion.

Not sure where you're seeing it being "so narrow"?
 

aladdin2007

Well-Known Member
kinda disappointing that instead of new guest area they are making it so guests will have little room to move around in back there. As soon as you turn the corner BAM. Huge line for Ratatouille. Don't know why they are making the walkways so narrow and the entry point so far up.
I cant figure out why for here the design was not done so the exit is on the other side of France, between morocco somehow, I know thats a service area back there between the two, but still seems like they could have made that work in some way. Instead the entrance and exit are combined all into the same one side of the pavilion, not going to be pretty.
 

lazyboy97o

Well-Known Member
I cant figure out why for here the design was not done so the exit is on the other side of France, between morocco somehow, I know thats a service area back there between the two, but still seems like they could have made that work in some way. Instead the entrance and exit are combined all into the same one side of the pavilion, not going to be pretty.
Having people return to near where they entered is a rather basic design tenent. People will get disoriented and generally like to do things in a given area. In your scenario, people not riding would also have to know to walk back all the way around to meet up with their group. Same thing with people who have strollers that are left next to the restrooms.
 
Top Bottom